Proefles

Contact

Schrijf je hier in voor een proefles!

Ik wil een proefles aanvragen voor

Proefles bij Randstad rijopleiding

Wil jij gebruik maken van een proefles? Die mogelijkheid bieden wij jou graag. Wij snappen heel goed dat het erg spannend kan zijn om voor de eerste keer in de auto te stappen, en daarom is het erg belangrijk om de juiste keuze te maken. Dit wordt een stuk eenvoudiger wanneer je gebruik kan maken van een proefles. Dit geeft je namelijk echt de mogelijkheid om te leren of een rijschool bij jou past.

Je krijgt de kans om voor het eerst in een auto te rijden, en ook om te bepalen of deze auto bij jou past en of dit een auto is waar jij in wil blijven rijden. Daarnaast maak je ook voor het eerst kennis met jouw rij instructeur. Deze rijinstructeur gaat je in veel lessen nog begeleiden, dus het is erg belangrijk dat je een klik hebt met deze instructeur. En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk maak je ook kennis met de manier waarop de rijschool les geeft aan zijn leerlingen.

Maak kennis met onze instructeurs

Bij Randstad Rijopleiding zul je direct merken dat de rijinstructeurs erg eerlijk en recht door zee zijn. Dit kan wellicht in het begin wat confronterend aanvoelen, maar volledige eerlijkheid is erg belangrijk in de auto. Je weet direct dat je jouw instructeur kan vertrouwen en je weet ook waar je aan toe bent. Daarnaast hechten wij erg veel waarde aan het nakomen van onze afspraken. Wanneer wij een afspraak met jou maken garanderen wij dat wij dit zullen naleven. Dit hoort natuurlijk niet meer dan normaal te zijn, maar toch benadrukken we het graag.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wat onze tarieven zijn? Neem dan gerust eens contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is. We hopen je snel te mogen ontvangen in de auto om samen jouw eerste kilometers te gaan maken.