Tarieven

Proefles

Tarieven rijschool Amsterdam

Bij Randstad Rijopleiding hebben we verschillende mogelijkheden om te beginnen met rijlessen. Uiteraard hebben wij zoals de meeste rijscholen de mogelijkheid om een pakket af te nemen. Het grote voordeel hiervan is dat jij direct weet wat je kosten zijn van jouw rijlessen, en je weet ook direct wat je daar voor terug krijgen.

Daarnaast is het ook mogelijk om gewoon per les te betalen.
Ook bieden wij een proefles aan. In deze proefles bieden wij jou de mogelijkheid aan om kennis te maken met onze auto’s, onze rijinstructeur en ook onze manier van werken.

Rijlessen op maat

Buiten dat alles bieden wij ook nog andere opties aan wanneer het gaat om jouw voorkeuren. Zo heb je als eerste direct de mogelijkheid om te kiezen of jij graag wilt lessen in een auto die automatisch schakelt, of dat je graag wil lessen in een auto die handgeschakeld is. Dit is erg belangrijk aangezien je wanneer je een rijbewijs haalt waar je enkel met een automatisch geschakelde auto hebt gelest, dan mag je ook enkel de weg op in een auto die automatisch schakelt. Denk hier dus goed over na!

Verder geven wij jou ook de optie om te kiezen of jij graag in les wilt krijgen van een man of een vrouw. In onze ervaring is namelijk gebleken dat sommige mensen beter lessen wanneer ze les krijgen van een vrouw, en andere mensen wanneer ze les krijgen van een man. Dit is geheel persoonlijk en wij faciliteren je graag de mogelijkheid om deze keuze te kunnen maken!

Wij hopen dat we je voldoende informatie gegeven hebben om de juiste keuze te kunnen maken. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Tarieven Schakel

Tarieven Automaat

Tarieven Motor

Tarieven Scooter & Bromfiets

=

Overige tarieven

Eenmalige les van 60 minuten (schakel)
€ 50,-

Eenmalige les van 60 minuten (automaat)
€ 55,-

Theorie examen eenmalig los
€ 79,-

Theoriecursus incl. examen
€ 130,-

Intake/Proefles motor 80 minuten
€ 60,-

Eenmalige motorrijles van 80 minuten
€ 79,-

Eenmalige motorrijles van 50 minuten
€ 55,-

Proefles Scooter/Bromfiets 60 minuten
€ 40,-

Eenmalige Scooterrijles van 60 minuten
€ 49,-

=

Praktijkexamens

Regulier examen
€ 300,-

BNOR-examen
€ 330,-

Faalangst
€ 350,-

TTT-examen
€ 250,-

Direct beginnen met het behalen van je rijbewijs?

Twijfel niet langer en kies voor Randstad rijopleiding! Neem contact op per mail of telefoon voor vragen of informatie!

020-2101141

Bel ons gerust!

Mail ons!

Voor vragen of extra informatie!

Proefles

Schrijf je in voor een proefles!